Kartalkaya’da sömestr tatili yoğunluğu
BOLU – Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden olan ve kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu Kartalkaya’da karne tatili yoğunluğu yaşanıyor.
Edinilen bilgiye göre Bolu kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan ve her yıl binlerce tatilcinin tercih ettiği Kartalkaya’da, tatilci yoğunluğu yaşanıyor. Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu ve 70 kilometre uzunluğundaki 25 pistiyle kayakseverlerin en çok tercih ettikleri merkezlerden birisi olan Kartalkaya’da tatilciler keyifli anlar yaşıyorlar. Karne tatiliyle birlikte otellerde yüzde 90 doluluk oranlarının yaşandığı Kartalkaya’ya günübirlik tatilciler de yoğun ilgi gösteriyor. Kalabalık bir aile grubuyla birlikte sömestr tatilini Kartalkaya’da geçiren İbrahim Sözer, ‘Tatil gayet güzel geçiyor. Havalar da çok güzel. Çok yoğun. Oteller anormal dolu’ dedi.
Karnelerini alarak tatil için ailesiyle birlikte İstanbul’dan Kartalkaya’ya gelen Tuna ve Mira Topal kardeşler ise, ‘Güzel geçiyor, normal tatil gibi. Ama keşke daha uzun olsa. 15 gün bize yetmez’ şeklinde konuştu.
Yerel Seçimlere Doğru
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21732 kez okundu
2
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9718 kez okundu
3
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
7920 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7741 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7284 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.