– 1 milyon 300 bin liralık kaçak eser ele geçirildi
BOLU – Bolu’da iki iş yerine yapılan operasyonda toplam pahası 1 milyon 300 bin lira olan kaçan eserler ele geçirildi.
Bolu Vilayet Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Hatalarla Çaba Şube Müdürlüğü takımları tarafından kaçak eser satan işletmelere operasyon düzenlendi. Kent merkezinde faaliyet gösteren F.M. isimli işletmecinin iş yerinde ve konutunda arama yapıldı. Konut ve işyerinde yapılan aramalarda piyasa bedeli yaklaşık olarak 800 bin lira olan 2 tütün doldurma makinesi, 16 elektronik sigara, 301 elektronik sigara likiti, 30 kilo 240 gram kıyılmış tütün, 159 bin 20 dolu makaron, 50 bin boş makaron, 3 bin 935 tütün mamulleri bandrolü, 57 cinsel içerikli eser, 75 cep telefonu şarj kablosu ve 21 kilo 500 gram çay ele geçirildi. Olayla ilgili F.M. ve M.E.C. isimli şahıslar tabirleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki süreçleri tamamlanan şahıslar sonrasında hür bırakıldı.
Ayrıca kent merkezinde faaliyet gösteren U.B. isimli bireye ilişkin iş yerine de operasyon yapıldı. Yapılan operasyon sonucunda piyasa bedeli yaklaşık olarak 500 bin lira olan 5 akıllı cep telefonu, 161 adet kablolu/kablosuz kulaklık, 106 şarj kablosu, 44 hoparlör, 76 şarj adaptörü, 8 oyun konsolü, 10 powerbank ve 5 akıllı saat ele geçirildi. Olayla ilgili olarak U.B. isimli şahıs sözü alınmak üzere gözaltına alındı.
Emniyetteki süreçleri tamamlanan kuşkulu hür bırakıldı.
Çubuk Gölü Tabiat Parkı Sonbahar Renkleriyle Konuklarını Bekliyor
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21835 kez okundu
2
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
10600 kez okundu
3
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9878 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7795 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7379 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.