Bolu’da doğal güzellikleri ile ünlü Abant Tabiat Parkı’nda dün başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor.
Kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı Abant, günübirlik ve konaklamak için gelen tatilcilerin ilgi odağı oldu. Kar yağışı ile tabiat parkında bulunan otellerde de doluluk oranı arttı.
Beyaza bürünen tabiat parkına gelenler, göl çevresinde yürüyüş ve piknik yaparak, hatıra fotoğrafı çektirerek, at binerek ve fayton ile göl çevresinde dolaşarak tatillerinin tadını çıkardı.
Bolu Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kent merkezinde gün içerisinde yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışı görüleceğini, cuma ve cumartesi yağış beklenmediğini, pazar günü ise karla karışık yağmur beklendiğini bildirdi.
Bolu’da, Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21855 kez okundu
2
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
10625 kez okundu
3
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9904 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7818 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7399 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.