Bolu‘da yerde yatan bir köpeğin üzerinden arabasıyla geçerek hayvana ziyan veren şoför M.D., jandarma takımları tarafından gözaltına alındı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken yaralanan köpek belediye gruplarınca tedavi altına alındı.
GÜVENLİK KAMERASI HER ANI KAYDETTİ
Olay, dün saat 16.00 sıralarında Bolu Organize Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. M.D. yönetimindeki araba, yol kenarına yanaşarak kısa müddet bekledi. Bir müddet sonra yine hareket eden araç, yol kenarında yerde yatan köpeğin üzerinden geçti. Arabanın altında sürüklenen köpek, aracın ilerlemesinin akabinde zahmetle kurtularak koşarak uzaklaştı. O anlar etraftaki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
ŞİKAYET ÜZERİNE GÖZALTINA ALINDI
Görüntülerin ortaya çıkmasının akabinde yapılan şikayet üzerine jandarma takımları harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucu şoför M.D. yakalanarak gözaltına alındı.
YARALI KÖPEK TEDAVİ ALTINDA
Olay sonrası yaralanan köpek, Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü takımları tarafından tedavi altına alındı. Veteriner grupları, köpeğin bedeninde açık yaralar ve ezilmeler bulunduğunu belirtti.
Cazip arabası yola düşürdü
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21835 kez okundu
2
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
10600 kez okundu
3
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9878 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7795 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7379 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.