yerli araba fakirin sitesi oyun hilesi otomobil sitesi teknoloji sitesi magazin sitesi alexa hileleri ilksite zengin sitesi birincisite aksaray sondakika bilecik sondakika bolu sondakika artvin sondakika edirne sondakika hatay sondakika izmir sondakika kilis sondakika konya sondakika mersin sondakika ankara hastabakıcı kocaeli sondakika mugla sondakika rize sondakika yalova sondakika karabuk haberleri diyarbakir haberleri hakkari haberleri afyon haberleri duzce sondakika mardin haberleri ankara sondakika burdur haberleri kuşadası escort sakarya haberleri tokat haberleri trabzon haberleri kayseri sondakika adana haberleri antalya sondakika samsun haberleri amasya haberleri aydin haberleri ordu haberleri denizli haberleri mani sasondakika bursa haberleri webgelişim teknokentim teknolojiyi olaypara script indir warez script indir warez tema indir warez script tema indir warez theme indir ücretsiz warez theme indir ücretsiz script indir arayüzweb gaziantep haberleri gaziantep haber merkezi deneme testi
a
istanbul organizasyon evden eve taşımacılık, gaziantep organizasyon, gaziantep evden eve taşımacılık, evden eve taşımacılık, gaziantep evden eve taşımacılık, evden eve taşımacılık, gaziantep evden eve taşımacılık, gaziantep evden eve taşımacılık, gaziantep evden eve taşımacılık, gaziantep evden eve taşımacılık, evden eve nakliyat, gaziantep asansörlü taşıma, gaziantep evden eve taşımacılık, gaziantep organizasyon, gaziantep organizasyon, gaziantep organizasyon, gaziantep organizasyon, gaziantep organizasyon, gaziantep organizasyon, gaziantep palyaço,

Bolu Belediye Başkanı Özcan: Çöp ve İzmarit Atanlara Ceza, Öbür Liderlerden Şikayet

BOLU Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, yere çöp ve sigara izmariti atanlara yönelik ceza uygulaması nedeniyle öteki belediye liderleri tarafından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e şikayet edildiğini söyledi.

Bolu Belediyesi tarafından cadde ve sokaklara çöp ve sigara izmariti atan vatandaşlara yönelik ceza uygulaması başlatıldı.  Zabıta Müdürlüğü takımları tarafından kentin farklı noktalarında yapılan kontrollerde bir ay içerisinde çevreyi kirlettiği belirlenenlere şahıslara toplam 5 milyon 297 bin 463 TL para cezası kesildi.

Bolu Belediye Meclis toplantısında ceza uygulamasına ait açıklamalarda bulunan Lider Özcan, “Vallahi ben çok reaksiyon alırım zannettim, bu izmarit atanlara ceza uygulamasından. Bir kişi gelip, ‘Bana niçin ceza kestiniz’ demedi. Birtakımı şunu söylüyordu, ‘Başkanım atmayalım da gereğince çöp kovası bulamıyoruz’ diyordu. Artık kuaförlere, kahvehanelere, çay ocaklarının önüne ve lokantaların önüne, o istedikleri çöp konteynerinden koyduk. İzmaritliği, altında çöp atılacak kısım de var ve bunlara zimmetledik. Herhalde tamamına yakını bitti. Zimmetlerken şunu dedik, ‘Bakın bunu bilabedel veriyoruz, kaybederseniz, çaldırırsanız, parasını alırız. 3 metrekare önünde dükkanın çöp yahut izmarit görürsek, cezası sana uygularız’ dedik ve büyük bir dayanak aldık hem Türkiye’den hem Bolu’dan” dedi.

“GENEL LİDERE ŞİKAYET ETMİŞLER”

Uygulama nedeniyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, diğer belediye liderleri tarafından şikayet edildiğini açıklayan Lider Özcan, şunları söyledi:

“Hatta ceza yiyip teşekkür edenler oluyor. Garip gelecek lakin ‘Haklısınız bu konuda’ deyip, ‘Teşekkür ederim’ diyor adam. ve artık bütün belediye liderleri bana muazzam kızıyor. Genel lidere şikayet etmişler. Dedim ki biz yeni bir meclis kararı almadık, esasen 2 tane kanun var. Birisi tütün ve tütün eserleriyle çabada var 598 lira bir de etraf kanununda 14 bin 407 liraya kadar ceza var. Biz yeni bir şey çıkarmadık, biz sadece kanunu uyguluyoruz.”

“TAYYİP BEY DE HAKLIYMIŞ DİYORSUN”

Özcan, İstanbul’a yaptığı ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’li belediyelere yaptığı tenkitleri haklı bulduğunu işaret ederek, “Bir sene şu baskıyı devam ettirirsek, bir sene sonra esasen kimse yere çöp atmaz hale gelecek. Önemli bir değişim var. Cumartesi günü sabahtan İstanbul’daydım, vallahi belediyenin ismini söylemeyeyim ama Tayyip Bey de haklıymış diyorsun bazen. Bize ilişkin bir belediye. AK Parti’ye ilişkin belediyeler farklı mı, o da değil. Her taraf izmarit, çöp dolu. Bir de buralar turistik yerler” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yeni

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Gözlerini kaybeden gazi sünnet düğününde oyun havası oynadı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.