Bolu Belediyesinin üretimini tamamladığı “Solmaz Ana Hayır Çarşısı ve Besin Bankası”, düzenlenen merasimle hizmete açıldı.
İhtiyaç sahibi vatandaşların eksiklerini gidermek için hayata geçirilen hayır çarşısı ve besin bankası İzzet Baysal Vakfı Lideri Ahmet Baysal’ın vefat eden eşi Solmaz Baysal’ın ismi ile hizmete girdi.
Aktaş Mahallesi’ndeki tesisin önünde düzenlenen merasime Belediye Lideri Tanju Özcan, lider yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.
Hayır çarşının içinde oyuncaklar, mesken eşyaları, beyaz eşyalar, ve kıyafetlerin yanı sıra hayırseverler tarafından bağışlanan çok sayıda materyal olduğunu anlatan Özcan, besin bankasında ise kuru besinler, konserveler ve bozulmayacak yiyeceklerin olduğunu lisana getirdi.
Dua edilmesinin akabinde açılışı yapılan tesisi gezen iştirakçilere yemek ikram edildi.
Bolu’da Müziğe Yatkın Öğrenciler İçin Yetenek Testi Yapıldı
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21828 kez okundu
2
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
10593 kez okundu
3
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9872 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7790 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7370 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.