Bolu Dağı’nda yoğun yağışı etkili oluyor
BOLU – Bolu’da, sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı Bolu Dağı’nda trafiği olumsuz etkiliyor.
Bolu’da, gece saatlerinde başlayan yağmur, sabahın erken saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sürücüleri de olumsuz etkiliyor. D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu Bolu Dağı mevkiinde etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşıyor.
Sisin de etkili olduğu Bolu Dağı’nda sürücüler takip mesafelerini korumaları ve hız limitlerine uymaları konusunda ışıklı levhalar ve trafik ekipleri tarafından uyarılıyor. Ayrıca, güzergahta herhangi bir sorun yaşanmaması için karayolları ekipleri, yol küreme ve tuzlama araçlarıyla aralıksız olarak çalışıyor.
Bolu’nun Yüksek Kesimlerine İlk Kar Düştü
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21827 kez okundu
2
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
10592 kez okundu
3
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9866 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7789 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7370 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.