yerli araba fakirin sitesi oyun hilesi otomobil sitesi teknoloji sitesi magazin sitesi alexa hileleri ilksite zengin sitesi birincisite aksaray sondakika bilecik sondakika bolu sondakika artvin sondakika edirne sondakika hatay sondakika izmir sondakika kilis sondakika konya sondakika mersin sondakika ankara hastabakıcı kocaeli sondakika mugla sondakika rize sondakika yalova sondakika karabuk haberleri diyarbakir haberleri hakkari haberleri afyon haberleri duzce sondakika mardin haberleri ankara sondakika burdur haberleri kuşadası escort sakarya haberleri tokat haberleri trabzon haberleri kayseri sondakika adana haberleri antalya sondakika samsun haberleri amasya haberleri aydin haberleri ordu haberleri denizli haberleri mani sasondakika bursa haberleri webgelişim teknokentim teknolojiyi olaypara script indir warez script indir warez tema indir warez script tema indir warez theme indir ücretsiz warez theme indir ücretsiz script indir arayüzweb gaziantep haberleri gaziantep haber merkezi deneme testi
a
istanbul organizasyon evden eve taşımacılık, gaziantep organizasyon, gaziantep evden eve taşımacılık, evden eve taşımacılık, gaziantep evden eve taşımacılık, evden eve taşımacılık, gaziantep evden eve taşımacılık, gaziantep evden eve taşımacılık, gaziantep evden eve taşımacılık, gaziantep evden eve taşımacılık, evden eve nakliyat, gaziantep asansörlü taşıma, gaziantep evden eve taşımacılık, gaziantep organizasyon, gaziantep organizasyon, gaziantep organizasyon, gaziantep organizasyon, gaziantep organizasyon, gaziantep organizasyon, gaziantep palyaço,

Bolu’da Dolandırıcılık İddiası

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yaşayan Rıdvan Adıgüzel (38), bankaya olan kredi borcunu ödemek için sattığı 15 ineğin parasını ödemeyen 2 kişinin kendisini dolandırdığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Mudurnu’ya bağlı Dereçetinören köyünde yaşayan ve geçimini çiftçilik yaparak sağlayan Adıgüzel, eşinin doğum yaptığı dönemde, hem doğum masraflarını karşılamak hem de bankaya olan kredi borcunu ödemek için ahırında bulunan 15 ineğini satmak istedi.

Köye gelen F.Ş. ve O.Ç. ile pazarlık tapan Adıgüzel, 15 ineğini 150 bin lirası peşin, geri kalan miktarı da senet karşılığında sattı.

Senetlerin ilk taksiti geldiğinde hayvanlarını sattığı şahısları arayan Adıgüzel, 2 kişinin kendisini sürekli oyalayıp parasını vermeye niyetli olmadıklarını fark edince durumdan şüphelenerek, 2 kişi hakkında araştırma yaptı.

Adıgüzel, hayvanlarını 150 bin lira karşılığında alan kişilerin daha önce de Kırıkkale’de benzer dolandırıcılık suçlarını işlediğini hatta Kırıkkale’de yaşayan bir şehit ailesini de dolandırdığını öğrenince savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Köyde yaşadığı için başka bir geliri olmadığını ve tüm hayvanlarını da sattığını ifade eden Adıgüzel, ‘Banka borcumu da ödeyemiyorum. Eşim çok zor durumda. Bize birileri yardım etsin. Hayvanlarımızı geri versinler. Devletimden yardım istiyorum. Çok mağduruz.’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Polis Yolda Uyuşturucu Aradı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.