Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Spor Toto 1’inci Lig takımlarından Boluspor ile yarın oynayacağı maç için Bolu’ya geldi. Yarın Bolu Atatürk Stadı’nda gerçekleşecek olan mücadele için Paşaköy Mahallesi’nde bir otele gelen Galatasaray kafilesini yüzlerce taraftar karşıladı.
TARAFTARLAR OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİ
Meşaleler yakıp pankartlar açan taraftarlar otobüsün önünü kesti. Takım otobüsüne eskortluk yapan polis aracının uyarısıyla taraftarlar yol kenarına çekildi. Yakılan meşaleler nedeniyle sokakları dumanlar kapladı. Taraftarlar daha sonra otel önüne yanaşan otobüsün etrafında toplandı. Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet yaklaşık 5 dakika otobüsten inmeyerek kalabalığın uzaklaştırılmasını bekledi. Polisin güvenlik koridoru oluşturmasıyla, alınan önlemlerin ardından aralarında Fatih Terim’in de bulunduğu Galatasaray kafilesi otele giriş yaptı.

Spor Boluspor, Galatasaray Maçına Hazır
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21829 kez okundu
2
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
10594 kez okundu
3
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9873 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7791 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7373 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.