Camide abdest alan vatandaşın 8 bin TL’sini çalan 3 kişi adliyeye sevk edildi
BOLU – Bolu’da camide abdest alan bir vatandaşın cebindeki 8 bin TL’sini ‘pislikçilik’ ismini verdikleri yankesicilik yöntemiyle çalan 3 kişi, polis ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Olay, 5 Kasım günü Borazanlar Mahallesi’nde bulunan Bilali Habeşi Camii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre G.O. isimli bir vatandaş caminin bahçesinde bulunan şadırvanda abdest aldığı sırada yanına gelen M.C.Ö. ve S.Y. (33), abdest alan kişinin kıyafetine çamur sürdü. Yankesiciler G.O.’nun üzerine sürülen çamuru temizlemek için dikkatini dağıttıkları sırada M.C.Ö., yaşlı adamın cebindeki 8 bin lirasını aldı. Ne olduğunu anlamayan G.O. namazdan sonra tarım makinesi almak için yanına aldığı paranın cebinde olmadığını fark etmesi üzerine durumu polise haber verdi. Caminin güvenlik kamerasını inceleyen Bolu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yankesicilik yapan 3 şüphelinin kimliklerini tespit ederek çalışma başlattı.
İkinci kez geldiklerinde yakalandılar
G.O.’nun parasını çaldıktan sonra Bolu’dan ayrılan şüphelilerin yeniden yankesicilik yapmak için kente geldikleri tespit edildi. Takibe alınan şüpheliler, polis ekiplerinin operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan M.C.Ö.’nün yankesicilik suçundan 10, A.U.’nun 7, S.Y.’nin de 4 suç kaydı olduğu öğrenildi.
Bolu’nun Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21720 kez okundu
2
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9696 kez okundu
3
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7735 kez okundu
4
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
7526 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7269 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.