Bolu’da aracının sigortası ve muayenesi olmadığı için polis ekiplerinden kaçan sürücü, 15 kilometrelik kovalamacanın ardından önünü kesen polis aracına çarptıktan sonra köprüden dereye uçtu. Kazada, 1’i polis 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin gece saatlerinde TEM Otoyolu Bolu-Doğu Kavşağı’nda yaptıkları uygulamada, ‘dur’ ihtarına uymayan 34 UF 2593 plakalı otomobil sürücüsü Emin K. kaçmaya başladı. D-100 Karayolu Ankara istikameti yönünde kaçan otomobil ile polis ekipleri arasında yaşanan kovalamacada, Emin K. idaresindeki otomobil, Bolu-Gökçesu yoluna girdi. İhbar üzerine şüphelinin kaçtığı güzergahta bulunan köprüde polis aracıyla yol kapatıldı. Yolu kapatan ekiplere rağmen durmayan otomobil, Çatakören Köyü mevkiinde yolu kesen polis aracına çarparak köprüden dereye uçtu.
Sigortasız otomobille kaçmak isterken 4 kişiyi canından ediyordu
Kazada, sürücü Emin K., otomobilde bulunan oğlu U. K. ile arkadaşı Ü.E. ve çarptığı polis otosundaki ismi öğrenilemeyen polis memuru yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine götürüldü. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü Emin K.’nin, aracının sigortası ve muayenesi olmadığı için polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçtığı öğrenildi. – BOLU
Bolu Bakan Varank: Antarktika’da Bayrağımızı Dalgalandırmak Gurur Verici
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21855 kez okundu
2
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
10625 kez okundu
3
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9904 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7818 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7399 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.