Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında yarın deplasmanda Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor ile karşılaşacak. İki takım arasında 15 Ocak’ta oynanması planlanan karşılaşma, olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.
Bolu Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 19.45’te başlayacak karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Kupaya 5. turdan katılan sarı-kırmızılılar, Keçiörengücü ile eşleşmiş ve rakibini eleyerek adını son 16 turuna yazdırmıştı. Boluspor ise 3. turda Payasspor, 4. turda Şile Yıldızspor ve 5. turda Van Büyükşehir Belediyespor’u geçerek son 16 turuna yükseldi.
FATİH TERİM’İN CEZASI DOLUYOR
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Boluspor karşılaşmasıyla cezasını tamamlayacak. Süper Lig’in ilk yarısında Fenerbahçe ile oynanan derbi mücadelesinin ardından 10 maç men cezası alan Terim, Boluspor maçının ardından yedek kulübesine dönecek. Fatih Terim, Göztepe deplasmanında takımının başında olacak.
GALATASARAY’DA 4 EKSİK
Galatasaray, Boluspor deplasmanına 4 oyuncusundan yoksun çıkacak.
Sarı-kırmızılılarda uzun süreli sakatlığı bulunan Emre Akbaba ile Japonya Milli Takımı’yla Asya Kupası’nda bulunan Yuto Nagatomo Bolu deplasmanında forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan Eren Derdiyok ve Serdar Aziz de kadroda yer almayacak.
Karşılaşmanın rövanşı 29 Ocak Salı günü Türk Telekom Stadı’nda oynanacak.
Abant Yolunda 2 Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21828 kez okundu
2
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
10593 kez okundu
3
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9871 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7790 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7370 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.