Bolu’nun Gerede ilçesinde inşaatı devam eden otelin su hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte yaralanan 2 işçiden Bayram Ercimen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, dün akşam saatlerinde Gerede ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yapımına yeni başlanılan bir otel inşaatının su hattı çalışması için kazı yapıldığı sırada göçük meydana geldi. Kazı çalışmasında olan işçilerden Bayram Ercimen ve Yusuf Sertdemir, göçükte toprağın altında kaldı.
Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından işçiler Ercimen ve Sertdemir, yaralı şekilde göçüğün altından çıkarıldı.
İlk müdahalelerinin ardından önce ilçede bulunan hastaneye ardından da İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne götürülen işçilerden Bayram Ercimen, bugün hayatını kaybetti.
Diğer işçi Yusuf Sertdemir’in ise ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. – BOLU
Bolu’nun Tatlar Köyünde Çıkan Yangında 2 Hayvan Telef Oldu
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21732 kez okundu
2
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9718 kez okundu
3
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
7920 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7741 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7284 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.