23,3860$% 1.18
25,2104€% 0.35
29,6306£% 0.76
1.473,63%0,88
2.402,00%1,19
฿%
İstanbulspor maçının akabinde (2)
SEZER AFŞAR İSTANBUL,(DHA)- Spor Toto Harika Lig’in 31’inci haftasında Fenerbahçe alanında İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı. Müsabakanın akabinde Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus ve İstanbulspor Teknik Yöneticisi Fatih Tekke, basın toplantısında çabayı kıymetlendirdi.
Beklemedikleri bir puan kaybı yaşadıklarını tabir eden Jorge Jesus, İstediğimiz sonuç bu değildi. Fenerbahçe genelde âlâ maç çıkardı. Set atağında kaliteli oyun sergiledik. Biliyorduk ki kazansaydık rakiple puan fakrını azaltacaktık. Futbol bu birçok vakit denetim edemiyorsunuz. Bugün de bu halde oldu. Bugün bu beraberlik hepimizi çok üzdü. Tıpkı vakitte gerdi. Maçtan evvel kimse bu türlü bir sonuç beklemiyordu. Bugünkü beraberlikle her şey tıpkı kaldı. Fark da 6 puan olarak kaldı sözlerini kullandı.
HEPİMİZ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIK
Taraftarın verdiği yansıyı anlayabildiğini belirten deneyimli teknik adam, Taraftarlarımızı da bizle üzere bu sonucu beklemiyordu. Bilhassa rakibin 3-3 berabere kalarak puan kaybetmesinden sonra aldığımız sonuç bizi gerdi. Taraftarı da gerdi. Bizler profesyonel olarak reaksiyon vermemeliyiz. Taraftarın reaksiyon vermesini olağan karşılıyorum. Hepimiz hayal kırıklığı yaşadık. Taraftarın reaksiyonunu olağan buluyorum. Sonuç hepimizi gerdi. Galip gelip keyifli olmayı beklerken rakip puan kaybettikten sonra berabere kaldık. Hepimiz çok üzüldük. Puan farkını 4’e indirebileceğimize herkes çok inanıyordu formunda konuştu.
TAKIM İSMİNE UYGUN OLMAYAN ŞEYLERDEN HER VAKİT TEKNİK YÖNETİCİ SORUMLUDUR
Fenerbahçe’nin iç alanda yediği gol sayısının fazla olmasının sorumlusunun kendisi olduğuna dikkat çeken Jesus, Kendimi sorumlu görüyorum. Kadro ismine güzel olmayan şeylerden her vakit teknik yönetici sorumludur. Bilhassa evimizdeki maçlarda çok gol yedik. Dönem basından beri düzeltmeye çalışıyoruz. Birtakım maçlarda düzelttik lakin kimilerinde beceremedik. Grup içindeki negatif şeylerden her vakit teknik yönetici sorumluluğundadır. Bundan hiç kuşku yok dedi.
SONUÇTAN HAKEMLERİ SORUMLU TUTAMAM
Hakem performansını da kıymetlendiren Jesus, kelamlarını şöyle noktaladı
Sonuçtan hakemleri sorumlu tutamam. Yediğimiz gollerin defansif tertip ile alakası yok. Yediğimiz birinci 2 gollerde seken top sonrası penaltı, ikinci gol Samet’e çarptı İrfan’ı aksiye bıraktı. Birinci 2 golde defansif kusur yok. Bugün İrfan kurtarış yapamadı ancak futbolda bunlar oluyor. Hakemi suçlayamam bir sorumlu varsa en büyük etken hocadır.
FATİH TEKKE BİZİM İÇİN HER MAÇ HAYATİ EHEMMİYET TAŞIYOR
3 PUAN BEKLENTİMİZ VARDI FAKAT CÜZİ BİR ŞEYDİ
Karşılaşmadan az da olsa 3 puan beklentileri olduğunu söyleyen Tekke, şöyle konuştu
Fatih Tekke, hakem performansı üzerine gelen bir soruya ise Geçen hafta hakemle ilgili konuşmadım. Bilhassa hakemle ilgili konuşmayacağım. Bir gün konuşursam bir cümlede 3 söz olabilir. Bugün de konuşmayacağım karşılığını verdi.
Bolu’da çantasında kalaşnikof bulunan yolcu gözaltına alındı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.