Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde, asfalt yüklü kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Ekrem Ş. (35) idaresindeki 14 AZ 191 plakalı asfalt yüklü kamyon, D-100 karayolunun Yeniçağa Anadolu Otoyolu Kavşağı’nda Ferhat K’nin ( 29) kullandığı 34 JA 202 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada otomobildeki Onur Zeray (21) olay yerinde kaybetti, kamyon sürücüsü Ekrem Ş. ve yanındaki Kenan Ö. (24) ile otomobil sürücüsü Ferhat K. yaralandı.
Yaralılar, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.
Kazada hayatını kaybeden Onur Zeray’ın cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Zeray’ın Bartın Üniversitesinde eğitim gördüğü öğrenildi.
Otomobil sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Anadolu Otoyolu’nda Zincirleme Trafik Kazası: 6 Yaralı
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21873 kez okundu
2
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
10643 kez okundu
3
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9932 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7832 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7412 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.