Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85’inci yılında hürmetle anıldı. Tüm yurtta saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla vatandaşlar hürmet duruşunda bulunurken Bolu’dan gelen bir imaj dikkat çekti.
ÖNCE YÜRÜDÜ, SONRA HÜRMET DURUŞUNA GEÇTİ
Görüntülerde Ulu Lider Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği saat olan 9’u 5 geçe sirenlerin çalmasıyla vatandaşların hürmet duruşuna geçtiği görülüyor. Bu esnada bir bayanın hem etrafında hürmet duruşunda bulunanlara hem de çalan siren sesine aldırış etmeden yürümesi dikkat çekti. Bu formda bir mühlet yoluna devam eden bayan, daha sonra etrafındakilere ayak uydurarak hürmet duruşuna geçti.
Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat yıl dönümü Bolu’da anıldı
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21855 kez okundu
2
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
10625 kez okundu
3
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9904 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7818 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7399 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.