1’inci Lig’in yeni gruplarından Mardin 1969 Spor, yeni dönem hazırlıkları kapsamında Bolu’nun Gerede ilçesinde kampa girdi.
Gerede ilçesi Esentepe mevkisindeki bir otelde kampa giren Mardin 1969 Spor, yeni dönem hazırlıklarına teknik yönetici Ahmet Cingöz idaresinde başladı. Günde çift antrenman programı uygulayan kırmızı-lacivertli takımda birinci çalışmaya 30 futbolcu katıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve düz koşunun akabinde kondisyon, istasyon ve kuvvet çalışmaları gerçekleştirdi. Yeni dönem öncesinde fizikî dayanıklılığı artırmayı hedefleyen Mardin 1969 Spor Gerede kampında hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürecek. Mardin 1969 Spor’un, 10 Temmuz’a kadar Gerede’de kamp çalışmalarına devam edecek.
Mardin 1969 Spor yeni dönem hazırlıkları için Bolu’da kampa girdi
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21860 kez okundu
2
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
10630 kez okundu
3
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9912 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7822 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7403 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.