27,3038$% 0.21
28,8508€% 0.14
33,1777£% 0.12
1.662,02%-0,06
2.764,00%-0,21
฿%
Pendikspor‘un oyuncuları, geçen yıl gösterdikleri başarılı performansı yeni dönemde kalıcı olmayı istedikleri Spor Toto Harika Lig’e taşımak istiyor.
Bolu‘da kampa giren Pendikspor, takımındaki 16 atletle günde çift antrenman yaparak Muhteşem Lig’in 2023-2024 dönemine hazırlanıyor.
Kırmızı-beyazlı grubun şampiyonluk takımında yer alan deneyimli kaleci Burak Öğür ile forvet Ali Han Tunçer, kalıcı başarıyı istedikleri lige ait beklenti ve gayelerini AA muhabiriyle paylaştı.
Bolu kampıyla lig hazırlıklarına başladıklarını anlatan Burak, bu dönemin da geçen sezonki kadar keyifli, hoş ve başarılı geçmesini temenni etti.
Burak Öğür, 1,5 yıl üzere kısa müddette evvel 1. Lig, sonra da Harika Lig’e çıkarak kıymetli muvaffakiyet gösterdiklerini vurgulayarak, “Güzel takım planlamasıyla bu dönem da istediğimiz başarıyı elde edeceğimizden eminim.” dedi.
“Biz de zoru severiz”
Geçen dönemin keyifli bittiğini ve üst lige yükseldiklerini anımsatan Burak, “Çok hoş his. İnşallah bu dönem da geçen dönem yaşadığımız memnunluğu Muhteşem Lig’de devam ettirebiliriz. Pendikspor’un Muhteşem Lig’de birinci yılı. Her kadro için birinci dönem zordur. Biz de zoru severiz.” diye konuştu.
Burak Öğür, her ligin kendisine mahsus zorluklarının bulunduğuna işaret ederek, Spor Toto 1. Lig’in aslında çok çetin ve kuvvetli olduğunu vurguladı.
Geçen döneme bakıldığında en az 6-7 tane şampiyonluğa oynayacak grubun sayılabileceğini belirten Burak, şunları kaydetti:
“Süper Lig’de büyük kulüpler, Avrupa kupalarındaki muvaffakiyetleri manasında çok sayıda büyük topluluk var. Biz mütevazı ekibiz. Haddimizi bilerek alanda en yeterli biçimde gayretimizi vereceğiz. Kendi işimize odaklanacağız, yapabileceklerimize bakacağız. İnşallah istediğimiz halde ligi tamamlarsak bizim için hoş muvaffakiyet olacak.”
Ali Han: “Aile ortamı bizi muvaffakiyete götürdü”
Süper Lig’e çıkma sürecinin çok güçlü geçtiğini lakin başardıklarını lisana getiren Ali Han, “İçerideki bütünlük ve aile ortamı bizi muvaffakiyete götürdü. Birebir formda bu yıl da çalışıyoruz. Bu sene de gayemiz ligi en düzgün formda bitirmek.” biçiminde konuştu.
Ali Han Tunçer, transfer çalışmalarının devam ettiğine değinerek, yeni gelen oyuncuların kadroya katı yapacağını ve kendilerinin de elinden geleni alana yansıtmaya çalışacağını kaydetti.
Süper Lig’de çok yüksek bütçeli ve deneyimli gruplar olduğuna dikkati çeken Ali Han, “Aslında geçen sene de bütçe olarak bizden daha güçlü gruplar vardı. Geçen sene nasıl bu işi başardıysak bu sene de başarabileceğimizi düşünüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.
Ali Han Tunçer, büyük bütçeli kadroların olabileceğini fakat yeterli bir hoca, idare konseyi ve alandaki birliktelik ile başarıyı yakalayabileceklerinin altını çizerek, bu anlayışın meyvelerini geçen sene aldıklarına değindi.
Teknik Yönetici Osman Özköylü’nün daima yukarıyı hedeflediğine işaret eden Ali Han, “İlk amacımız kalıcı olmak. Ondan sonra da nereyi yakalayabiliyorsak, nereyi tutabiliyorsak üstlerde bizim için muvaffakiyet olacaktır.” sözünü kullandı.
Bolu Dağı Düzce geçişinde tırla arabanın çarpıştığı kaza
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.