Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze bölgelerindeki 2 milyonu aşkın müşteriye kesintisiz güç dağıtımı için yatırım faaliyetlerine devam eden SEDAŞ, yeni hücrelerin montaj çalışmalarını tüm süratiyle sürdürüyor.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), planlanan çalışmalarla hizmet verdiği bölgelerde güç kesintilerinin minimize edilmesini ve güç tedarik sürekliliğinin sağlanmasını hedefliyor. Saha montaj süreçlerinin 3. düzey bakım kapsamında yapıldığını açıklayan SEDAŞ yetkilileri, hücre yenileme çalışmaları ile elektrik dağıtım hizmetinde sürekliliğin sağlanmasının amaçlandığını belirtti. Yeni hücrelerin tesis edilmesinin yanı sıra ekonomik ömrünü tamamlamış elektrik ekipmanlarının da yenilenmesiyle, mümkün arızaların daha az bölgeyi etkilemesi ve hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor.
SEDAŞ’ın hücre yenileme çalışmaları kapsamında, toplam 395 yeni hücrenin montaj çalışmalarının başladığını tabir eden SEDAŞ yetkilileri, Sakarya’da 85, Kocaeli’de 119, Gebze’de 135, Düzce’de 28 ve Bolu’da 28 yenileme yapılacağını aktardı. Bu yenileme çalışmalarıyla birlikte SEDAŞ hem güç güvenliğini artırmayı hem de bölge halkının hayat kalitesini yükseltmeyi hedefleniyor. – KOCAELİ
Bolu Belediyesi’nden emsal karar! Yere çöp atmanın cezası 14 bin 407 lira
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21857 kez okundu
2
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
10628 kez okundu
3
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9909 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7820 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7401 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.