Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Bolu kampındaki son hazırlık maçında Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı.
Yeni sezon ikinci etap kamp çalışmalarına Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde devam eden Demir Grup Sivasspor kamptaki dördüncü ve son hazırlık maçında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile karşılaştı ve 90 dakika 2-2 sona erdi.
Demir Grup Sivasspor’un gollerini 36’ncı dakikada Paul Papp ve 58’inci dakikada Zoro Cyriac atarken, Eskişehirspor’un gollerini ise 44’üncü dakikada Kamal Issah ile 45’inci dakikada Jesse kaydetti. Sivasspor’un Barcelona’dan transfer ettiği Douglas da ikinci yarı forma giydi.
Kırmızı-beyazlı ekip kampta daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Tractor Sazi ile 1-1 berabere kalmış, Sebail’li takımını 2-1 mağlup ederken, Boluspor’a da 3-1 mağlup olmuştu. – SİVAS
Hayvan Pisliği Tartışmasında 79 Yaşındaki Kıbrıs Gazisi Darp Edildi
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21721 kez okundu
2
Anadolu Ajansı’nın Fotoğraflarına 17 Ödül
9697 kez okundu
3
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7736 kez okundu
4
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
7562 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7272 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.