
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde sokağa çıkma yasağını rağmen otomobiliyle gezmeye çıkan 28 yaşındaki kadın sürücü, polis ekiplerine yakalandı. Yasağı ihlal ettiği için toplam 5 bin 623 TL ceza kesilen kadın, bu sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırdı.
Bursa’da, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen iskenderun escort otomobiliyle gezmeye çıkan ehliyetsiz sürücü Sevgi S. (28), görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı. Üzerinden kimlik de çıkmayan Sevgi S.’ye sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği ve ehliyetsiz araç kullandığı için antakya escort toplam 5 bin 623 TL ceza kesildi.
BASIN MENSUPLARINA SALDIRARAK KAMERAYI ALDIOsmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi’nde uygulama yapan polis ekipleri, 77 DV 267 plakalı otomobili durdurdu. Ekipler, sürücü Sevgi S.’ye sokağa çıkma hatay escort kısıtlaması bulunması nedeniyle izin belgesi sordu. İzin belgesi olmadığı ortaya çıkan Sevgi S., istenilen kimlik ile ehliyeti de ‘yanında olmadığı’ gerekçesiyle gösteremedi. Sevgi S., bu sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırarak, kamerayı aldı.
TOPLAM 5 BİN 623 TL CEZA KESİLDİPolis ekiplerinin araya girmesiyle sakinleştirilen Sevgi S.’ye sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği için 3 bin 150 TL, ehliyetsiz araç kullandığı için de 2 bin 473 TL para cezası uygulandı.
Kaza kurşunuyla şehit olan polisin acı haberi ailesine ulaştı
1
Öğretmenlik hayali yarım kaldı, hayallerini akü satarak gerçekleştiriyor
21876 kez okundu
2
Bolu okullar tatil mi? SON DAKİKA 26 Aralık Perşembe Bolu okul yok mu (Bolu Valiliği Açıklaması)?
10645 kez okundu
3
Yerli sarımsak çıktı, kilosu 60 liradan 15 liraya düştü
8314 kez okundu
4
CHP Bolu Vilayet Lideri Şikayet Dilekçelerini Bildirdi
7834 kez okundu
5
Bakan Akar, öğrencilerle bir ortaya geldi
7414 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.